Ekologista kotisiivousta 100% tyytyväisyystakuulla

Ekologisuus on nyt in !

Ympäristönsuojelu alkaa kotoa!

Haluathan sinäkin toimia vihreiden arvojen mukaisesti !

Pienillä valinnoilla sinäkin voit vaikuttaa siihen, ettei oma asumisesi rasita liiaksi luontoa.

Mekin kotisiivouksen ammattilaisina kannamme kortemme kekoon ja käytämme ekologisia kestävän kehityksen mukaisia pesuaineita. 

Meillä on luotettavat, koulutetut kotisiivoojat. Jos et ole 100 % tyytyväinen siivouksemme jälkeen, korjaamme puutteet maksutta.

Yhtiöllämme on myös 500 000 euron vastuuvakuutus vahinkojen varalle.

Kotisiivouksessa käyttämämme ekologiset pesuaineet  on valmistettu kotoperäisistä öljykasveista ja eurooppalaisista kasviperäisistä viljekasveista. Tuotteet valmistetaan materiaaleista, jotka voidaan turvallisesti ja täydellisesti palauttaa biosfääriin tai kierrättää ja uusiokäyttää laadukkaalla tavalla.

Green Care Professional -tuotteiden ainesosat on luokiteltu ihmisille ja luonnon kiertokululle vaarattomiksi, ja osa valmisteista täyttää jopa Cradle to Cradle CertifiedCM PLATINUM -tason vaatimukset. Tuotteidemme maksimaalinen siivousteho ja vertaansa vailla oleva ekotehokkuus takaavat asiakkaillemme parhaan mahdollisen hyödyn. Ne eivät sisällä syöpää aiheuttavia, perimää vaurioittavia ja/tai lisääntymiselle vaarallisia aineita, eivätkä muita vaarallisia tai kiellettyjä kemikaaleja.

Lue lisää

Tilaa maksuton kartoituskäynti, niin katsotaan, mikä kotisiivouspalvelumme sopii sinulle parhaiten.

Tilaa tästä

Säännöllinen kotisiivous

Silver / Siivous 1 x kk

SIIVOUS 1 KERTAA KUUSSA
1 x Tehosiivous

Lue lisää

Gold / Siivous 2 x kk

SIIVOUS 2 KERTAA KUUSSA
1 x Tehosiivous + 1 x Ylläpitosiivous

Lue lisää

Royal / Siivous 1 x vko

SIIVOUS 4 KERTAA KUUSSA
1 x Tehosiivous + 3 x Ylläpitosiivous

Lue lisää

Lisäpalvelut siivouksen yhteyteen:

  • mattojen ulosvienti ja tamppaus
  • saunan pesu
  • ikkunan pesu
  • jääkaapin sisäpesu
  • uunin sisäpesu
  • sohvien ja sohvatuolien pesu.

Säännöllisessä kotisiivouksessa tehdään aina kirjallinen siivoussopimus asiakkaan ja Royal Clean Oy:n välille ensimmäisen siivouskerran jälkeen.

Kotisiivous suunnitellaan jokaisen asiakkaan kanssa yhdessä kartoitettujen tarpeiden mukaisesti. Käytettävästä siivousajasta sovitaan yhdessä, jolloin asiakkaalle ei tule yllätyksiä siivouskäynnin jälkeen. Asiakkaalla käy sama tuttu työntekijä ja pidämme kiinni sovituista aikatauluista. Kotisiivous tehdään säännöllisin ja ennalta sovituin väliajoin.

Asiakas täyttää myyjän kanssa siivousohjelman, joka kuvaa tarkoin siivouskohteet. Asiakas valitsee halutut siivouksen toimet, kuten keittiö, olohuone, makuuhuone jne. sekä huoneissa tehtävät siivoustyöt, kuten lattiat, ovet yms.

Tuomme kaiken aineista välineisiin mukanamme lukuun ottamatta wc-harjaa.

Kotitalousvähennys – 50 %

kotitalousvahennys-50

Valtio tukee teitä kotisiivouskustannuksissa kotitalousvähennyksen avulla. Kotitaloustyön verovähennysoikeus vuonna 2018 on 50 % ja vähennyksen maksimimäärä on 2400 euroa per henkilö. Jos 2 400 euron raja ei ylity, vähennys kannattaa hakea vain toiselle puolisolle. Silloin omavastuu vähennetään vain yhden kerran. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten esimerkiksi puolisoista vähennyksen voi saada kumpikin erikseen, yhteensä 4800 euron edestä. Omavastuu kotitalousvähennyksessä on 100 euroa per henkilö.

Miten saan käyttöön kotitalousvähennyksen?

Saat kotitalousvähennyksen täyttämällä verohallinnon lomakkeen 14 ja liittämällä sen veroilmoitukseen.

Lue lisää

Y-Tunnus: 1504260-9

Y-Tunnuksellamme voit tarkistaa, että yrityksemme on merkitty YTJ-Rekisteriin.