Ekologista kotisiivousta 100 % tyytyväisyystakuulla

Ympäristönsuojelu alkaa kotoa. Pienillä valinnoilla sinäkin voit vaikuttaa siihen, ettei oma asumisesi rasita liiaksi luontoa. Tee ekoteko ja valitse meidät!

Me käytämme ekologisia kestävän kehityksen mukaisia pesuaineita, jotka on valmistettu kotoperäisistä öljykasveista ja eurooppalaisista kasviperäisistä viljakasveista. Tuotteet valmistetaan materiaaleista, jotka voidaan palauttaa biosfääriin tai kierrättää ja uusiokäyttää laadukkaalla tavalla. Green Care Professional -tuotteiden ainesosat on luokiteltu ihmisille ja luonnon kiertokululle vaarattomiksi, ja osa valmisteista täyttää jopa Cradle to Cradle Certified PLATINUM -tason vaatimukset. Tuotteidemme maksimaalinen siivousteho ja vertaansa vailla oleva ekotehokkuus takaavat parhaan mahdollisen hyödyn. Ne eivät sisällä vaarallisia aineita, eivätkä muita vaarallisia tai kiellettyjä kemikaaleja.

Meiltä onnistuu vaativammatkin siivoustyöt. Jos et ole 100 % tyytyväinen työmme lopputulokseen, korjaamme puutteet maksutta. Yhtiöllämme on myös 500 000 euron vastuuvakuutus vahinkojen varalle. Näin ollen sinulle ei tule ikäviä yllätyksiä jälkikäteen vaan voit nauttia puhtaasta lopputuloksesta. Toimimme Lohjalla, mutta palveluitamme voit tilata myös muualle Länsi-Uudenmaan alueelle.

Kotisiivous toteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Yleisesti siivous sisältää lattioiden ja mattojen imuroinnin, lattian pyyhinnän, pölyjen ja tasojen pyyhkimisen sekä wc- ja suihkutilojen pesun. Tuomme mukanamme kaiken aineista välineisiin, lukuun ottamatta wc-harjaa.

Lisäpalvelut siivouksen yhteyteen:
• mattojen ulosvienti ja tamppaus
• saunan pesu
• ikkunoiden pesu
• jääkaapin sisäpesu
• uunin sisäpesu
• sohvien ja sohvatuolien pesu
• astioiden pesu käsin/koneella.

Tilaa maksuton kartoituskäynti, niin katsotaan, mikä kotisiivouspalvelumme sopii sinulle parhaiten.

Tilaa tästä

Säännöllinen kotisiivous

Säännöllinen kotisiivous suunnitellaan jokaisen asiakkaan kanssa yhdessä kartoitettujen tarpeiden mukaisesti. Käytettävästä ajasta sovitaan yhdessä, jolloin asiakkaalle ei tule yllätyksiä käynnin jälkeen. Kotisiivous tehdään säännöllisin ja ennalta sovituin väliajoin. Asiakkaalla käy sama tuttu työntekijä ja pidämme kiinni sovituista aikatauluista

Säännöllisessä kotisiivouksessa tehdään aina kirjallinen siivoussopimus asiakkaan ja Royal Clean Oy:n välille ensimmäisen siivouskerran jälkeen. Asiakas täyttää myyjän kanssa siivousohjelman, joka kuvaa tarkasti siivottavat kohteet. Asiakas valitsee tarvitsemansa huoneet sekä huoneissa tehtävät siivoustyöt, kuten lattiat, ovet yms. Tuomme kaiken aineista välineisiin mukanamme lukuun ottamatta wc-harjaa.

Kotitalousvähennys – 60 %

 

Valtio tukee teitä kotisiivouskustannuksissa kotitalousvähennyksen avulla. Kotitaloustyön verovähennysoikeus vuonna 2022 ja 2023 on 60 % ja vähennyksen maksimimäärä on 3500 euroa per henkilö. Jos 3500 euron raja ei ylity, vähennys kannattaa hakea vain toiselle puolisolle. Silloin omavastuu vähennetään vain yhden kerran. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten esimerkiksi puolisoista vähennyksen voi saada kumpikin erikseen, yhteensä 7000 euron edestä. Omavastuu kotitalousvähennyksessä on 100 euroa per henkilö.

Miten saan käyttöön kotitalousvähennyksen?

Saat kotitalousvähennyksen täyttämällä verohallinnon lomakkeen 14 ja liittämällä sen veroilmoitukseen.

Lue lisää

Y-Tunnus: 1504260-9

Y-Tunnuksellamme voit tarkistaa, että yrityksemme on merkitty YTJ-Rekisteriin.