Ekologisesti siivotut toimitilat 100 % tyytyväisyystakuulla

Ympäristönsuojelu alkaa pienistä teoista. Ekologisuus on tärkeää myös yritysmaailmassa. Haluathan sinäkin toimia vihreiden arvojen mukaisesti? Pienillä valinnoilla sinäkin voit vaikuttaa siihen, ettei yrityksesi kuormita liiaksi luontoa.

Me siivouksen ammattilaisina käytämme ekologisia kestävän kehityksen mukaisia pesuaineita, jotka on valmistettu kotoperäisistä öljykasveista ja eurooppalaisista kasviperäisistä viljakasveista. Tuotteet valmistetaan materiaaleista, jotka voidaan palauttaa biosfääriin tai kierrättää ja uusiokäyttää laadukkaalla tavalla. Green Care Professional -tuotteiden ainesosat on luokiteltu ihmisille ja luonnon kiertokululle vaarattomiksi, ja osa valmisteista täyttää jopa Cradle to Cradle CertifiedCM PLATINUM -tason vaatimukset. Tuotteidemme maksimaalinen siivousteho ja vertaansa vailla oleva ekotehokkuus takaavat parhaan mahdollisen hyödyn. Ne eivät sisällä vaarallisia aineita, eivätkä muita vaarallisia tai kiellettyjä kemikaaleja.

Koulutetuilta, luotettavilta siivoojiltamme onnistuu vaativammatkin työt. Jos et ole 100 % tyytyväinen siivouksemme lopputulokseen, korjaamme puutteet maksutta. Yhtiöllämme on myös 500 000 euron vastuuvakuutus vahinkojen varalle. Näin ollen yrityksellenne ei tule ikäviä yllätyksiä jälkikäteen vaan voitte nauttia kiiltävästä lopputuloksesta. Toimimme Lohjalta, mutta palveluitamme voit saada myös koko Uudenmaan alueella.

Tilaa maksuton kartoituskäynti, niin räätälöidään siivouspalvelumme juuri teille sopivaksi.

Tilaa tästä

Säännölliset sopimussiivoukset 15 vuoden kokemuksella

Siistit ja puhtaat toimisto- ja tuotantotilat ovat yrityksen paras käyntikortti. Huolellisen siivouksen myötä toimitilat ovat viihtyisät ja herättävät luottamusta. Huolehtimalla tilojen siisteydestä, saat myös henkilökuntasi viihtymään ja hoitamaan omat työnsä paremmin.

Tarjoamme yrityksille siivouspalveluja, jotka perustuvat yhdessä asiakkaan kanssa laadittuun siivoussuunnitelmaan. Siinä määritellään kunkin kohteen tehtävät työt ja siivousrytmi. Näin ollen saat luotettavan suunnitelman ja kokonaishinnan yrityksesi tilojen siivouksesta. Suoritamme siivouspalvelut päivisin tai iltaisin virka-ajan jälkeen. Myös viikonloppusiivoukset sopimuksen mukaan.

Siivouspalvelut:

 • Toimistojen siivoukset
 • Tuotantotilojen siivoukset
 • Ikkunan pesut
 • Muuttosiivoukset
 • Kertasiivoukset
 • Loppusiivoukset
 • Tuolien, mattojen, sohvien ym. pesut

Kokolattiamattojen puhdistus

Kokolattiamaton puhdistus jää helposti tekemättä, koska pöly ei näy kokolattiamatossa yhtä hyvin kuin kovalla lattiapinnalla. Se pitää kuitenkin säännöllisesti puhdistaa.

Ikkunoiden pesut

Ikkunat on hyvä pestä vähintään kaksi kertaa vuodessa riittävän puhtaustason ylläpitämiseksi.

Erikseen sovittavia töitä (huomioi tilausta tehdessä)

 • Sälekaihtimien puhdistus
 • Karmien ja välien kokonaisvaltainen imurointi ja pyyhintä
 • Lukkojen ja saranoiden voitelu
 • Ikkunoiden edessä olevien pesua haittaavien isojen ja raskaiden huonekalujen siirrosta laskutamme normaalin tuntiveloituksen mukaan

Loppu- ja muuttosiivoukset

Teemme esimerkiksi remontin jälkeiset loppusiivoukset sekä muuttosiivoukset niin uusiin kuin taakse jääviin toimitiloihinne.

Tekstiilipintaisten huonekalujen puhdistus

Pesemme tekstiilipesurillamme kangaspintaiset sohvat ja tuolit.

Saniteettitarvikkeet

Sopimusasiakkaana voitte tilata meiltä toimitiloihinne saniteettipaperit, saippuat sekä saippua-, käsipyyhe- ja wc-paperiannostelijat kilpailukykyiseen hintaan ja ilman kuljetusveloitusta.

Vaihtomatot ja logomattopalvelu

Kauttamme saatte siistit vaihtomatot, jotka luovat yrityksestänne hyvän ensivaikutelman vierailijoille ja asiakkaillenne. Matot myös    suojaavat lattioita kulumiselta sekä lisäävät askelturvallisuutta.

Muut palvelut