Olemme lohjalainen siivousalan ammattilainen, joka tuottaa siivouspalveluja Länsi – Uudellamaalla. Meillä on 15 vuoden kokemus erilaisista siivoustöistä, joten meiltä onnistuu vaativammatkin siivoustyöt.

Miksi – Royal Clean?

Olemme varmoja siitä, että tarpeitasi kuunneltuamme, voimme toimittaa sinulle laadukasta ja ammattimaista siivousta. Painopisteemme on tilojesi puhtaudessa. Se on meidän työmme. Me annamme sinulle henkilökohtaista palvelua ja 100 % tyytyväisyystakuun.

Palvelu – Se saa jokaisen ihmisen tuntemaan itsensä tärkeäksi

Noudatamme samoja yhdessä sovittuja toimintatapoja, johon koko henkilökuntamme on koulutettu ja sitoutunut. Tämä merkitsee sinulle turvallista ja luotettavaa siivousta.

Voidaksemme tarjota sinulle parasta, tarvitsemme sinulta tarkat tiedot siivottavasta kohteesta. Se antaa meille parhaat mahdollisuudet huolehtia sinusta yksilöllisesti ja olla aina tavoitettavissa.

Vastuu – Meidän työmme ja miten sen teemme

Meillä käytetään kestävän kehityksen mukaisia hajustettuja tai hajustamattomia pesuaineita ja ammattivälineitä. Jokainen pieni askel ekologisuuden suuntaan lisää kestävää kehitystä.

Koulutamme ja kehitämme työntekijöitämme ja toimintaamme jatkuvasti. Meillä on vastuuvakuutus, joka kattaa mahdolliset vahingot 500 000 euroon saakka. Emme luovuta kotisi avaimia kolmansille osapuolille sinulta erikseen kysymättä.

Valvonta – Meidän takuumme tehdyistä töistä

Etunti-ohjelman avulla hallitsemme työvuorosuunnittelua, työajanseurantaa, laskutusta ja asiakkaita yhden ohjelman avulla.  Työntekijöiden mobiilisovelluksella työntekijät näkevät mm. tulevat työvuoronsa sekä leimaavat itsensä sisään työvuoroon.

Asiakkaiden mobiilisovelluksessa asiakkaat näkevät mm. tulevat siivouskertansa ja antavat kätevästi palautetta työn laadusta hymynaamojen avulla.

Budjetti – Laadukasta siivousta kohtuulliseen hintaan

Laadukas, ammattimainen työ maksaa hieman enemmän. Mutta, maksaako se niin paljon kuin luulet? Muista tilausta tehdessäsi, että sanat laadukkaasti, nopeasti ja edullisesti eivät koskaan kuulu yhteen! Laadukas siivoustyö edellyttää riittävästi aikaa ja siihen sisältyy myös enemmän kustannuksia. Emme kuulu niiden yritysten joukkoon, jotka kilpailevat halvimmilla hinnoilla, vaan panostamme työn laatuun.